VECHTEN ALS EEN VENT?
Heb je ook een dagtaak aan het overleven in je werk? Zwoeg je nog langer door om dezelfde waardering te krijgen? Er is een voor jou op maat gemaakt leiderschapsmodel waarmee je snel en treffend situaties inschat, maximale steun geniet in de kantoorpolitiek en veel sneller die droombaan krijgt.
OF EXCELLEREN MET VROUWELIJKHEID?
Overweeg een betere tactiek: excelleren met vrouwelijkheid. Je gebruikt wat je allang in huis hebt: je vrouwelijke vaardigheden. Deze worden ook de 7 ondeugden genoemd, want soms moet je gewoon een beetje ondeugend zijn om veel goeds te doen, voor jezelf en voor je bedrijf.
DE GOUDEN COMBI VAN ONLINE  LEARNING EN LIVE TRAINING ‘VROUWELIJK LEIDERSCHAP LEERGANG’
De Vrouwelijk Leiderschap Leergang is uniek omdat het uitgaat van de kracht en mogelijkheden van jouw unieke potentieel. Het revolutionaire (en enorm triggerende!!!) 7 Ondeugden Model is een uiterst scherp analyse en leiderschapsmodel waarmee je jezelf en je omgeving kunt doorgronden en verbinden. Zowel de live als online training heeft de afgelopen jaren een krachtige reputatie opgebouwd met de kenmerken: hoge kwaliteit, hoge waardering, zeer lange na- werking, spraakmakend, confronterend, vol humor, diepgang en spanning .
De waardering is 9,5 op een schaal van 10.
UNIEKE COMBIAANBOD ONLINE EN LIVE: GEEF JE VANDAAG NOG OP
We beginnen nu online met een nieuwe groep studenten in de online training.
Maar als je wilt kun je ook op eigen houtje nu beginnen door je nu aan te melden. De gewone prijs is zoals iedere andere online training met online coaching, alleen hier krijg je ook nog 2 dagen live training erbij!!! Geef je op voor mijn nieuwsbrief via https://ellensoentken.com en hou m’n aanbiedingen in de gaten. Ontdek de kracht van de 7 Ondeugden en geniet van een veel effectievere en ef ciëntere manier van werken.
Wil je liever in termijnen betalen of de factuur naar het bedrijf?
Email me gerust als je vragen hebt of meer informatie wilt: ellen@ellensoentken.com
Alle goeds en tot ziens,

Ellen Soentken

Net hoofdstuk pitchen bekeken. Erg goed!
Jaargetijden en hoe pitch ik aan welk archetype ??
Caroline Groothoff

Vandaag gaf ik training aan een groep van 10 vrouwen. Uitgedost in zwart leren jurk heb ik vanochtend gezegd dat ik niet tevreden was met het resultaat van de vorige keer. Normaal wordt deze training beoordeeld met een goede 8. Nu veel 9 en 10, gemiddelde score 9,4. Bijzonder zeg. Voelt nog heel erg als toneelspel, maar resultaat was er wel. Dat geeft te denken. Dank je wel voor dit inzicht. Judith van Amersfoort

Zo… dus hoe staat de Vrouwelijk Leiderschap Leergang ervoor ten opzichte van andere Vrouwelijk Leiderschap ontwikkeling opties?
Hoe staat VVL ervoor in vergelijk met andere vrouwelijk Leiderschap trainingen?